Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt törsten förbrinna

 

Jag hör dina klackar över golvet

 

jag vet att du kommer

vet vad du gör

darrar mitt bröst

när hettan berör

 

min kropp är villig

min närhet besegrad

kom stjäl min kraft

låt törsten förbrinna.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-20 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP