Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont det här


när man kommer till vägs ände

och man undrar vad det var som hände

varför tar det stopp 

var gav jag opp

var är min lust till livet

är inte den till alla given

svaret på det är inte så självklart

ibland går man på lågfart

inget svar egentligen på det

bara att det är jobbigt jag vet

vart jag än ser är det mörka slukhål

och med mörkret ser jag inget mål

det gör ont i själen när jag brister itu

jag går sönder på riktigt nu

att laga mig är inte möjligt att göra

jag orkar inte på alla goda råd höra

gör si gör så då mår du bättre kanhända

ja kanske kan det vända

men just nu är det bara att blunda hårt

när det rister och river i mig är det svårt

inte ens jag kommer åt det som ont är

kanske bara att härda ut när det är så här















Bunden vers (Rim) av Poesia VIP
Läst 581 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-20 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP