Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du berör mig!

Idag fylls mitt hjärta av ömhet när jag blundar
och tittar in i dina ögon
De möter mina!
Vilar en lång stund i din närvaro
Det är så skört
Tiden stannar

Din sort är en ny sort
dominant – vek
öm – hård
rädd – rak
fullt försvar- utan

Supersensitiv!

Varför har du landat,
vad ska vi lära,
vad söker vi?
Du berör mig!













© Snuffa 20161020




Fri vers av Snuffa
Läst 841 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-20 19:37



Bookmark and Share


  Zandor
fint...
2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa