Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Tillit
vågar du?
Jag törs
Ömhet
vill du?
Jag vill
Närhet
klarar du?
Kan jag?
Åtrå
känner du?
Vågar jag?
Se mig
Se dig
Kan vi?

Sårbarhet













© Snuffa 20161020




Fri vers av Snuffa
Läst 309 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-20 19:45



Bookmark and Share


  Quasimodo
En stor och viktig fråga för att våga för det man vill, i sårbarhet!
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa