Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAIKU skriven vid en levande betongvägg


Vår året runt

Bredvid tulpanrabatten
klättrar den färgsprakande
graffitin




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 581 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-05-14 09:20



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Två sidor av samma sak..? Jag blev förtjust...
2010-02-07

    Vilhelm Backman
Hej!
Texten läs- och tänkvärd.
Den döda betongväggen som blir mer levande än tulpaner, är ju ibland en verklighet.
mvh/Vilhelm
2007-02-26

    ej medlem längre
Den klättrande graffitin! Trevligt!
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström