Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite om dejting på nätet


Nätfiske

Du måste satsa lite mer på profil-ingressen

om du i flödet ska fånga några intressen

och om det är mig du vill attrahera

måste du definitivt våga visa lite mera

av dig själv, vem du är, och vad du står för

och inte bara hur mycket du tränar och vad du gör

för jag vill träffa en man med lite hjärna

en som det goda samtalet vill värna

ty det är via den verbala kommunikationen

som vi kan få till den hållbara unionen

som gör att vi framtida kriser kan klara

och kontakt mellan våra själar kan bevara

ett hjärta vill jag också att du ska besitta

så att det, till mitt, kan hitta

galna idéer och förslag får du också gärna ha

så slipper jag att i alla snören dra

för motor vill jag inte alltid vara

det är bättre om vi det tillsammans kan klara

min förvåning är därför mycket stor

över att så väldigt många tror

att de kan attrahera med sina svar

och förutsätter, att jag frågor har

som jag till anonyma män vill skicka

nej, där kan det aldrig börja klicka

hellre är jag ensam än att leva med en sill

som bara simmar dit andra sillar vill

jag vill bli överraskad och lite förvånad

och ha lite roligt varenda månad

tillsammans med nån med initiativförmåga

som inte vill att jag jämt ska fråga

och vara nöjd med dina korta svar

jag ser mig nog om efter en annan karl

 




Bunden vers (Rim) av Mymlan58 VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-21 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP