Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser jag livet spira

 

Ett rop i natten

fönster som slår

 i crescendo lever jag

ett steg närmare

mina spår

 

i ett hörn av staden

finns en plats en vila

dagen drömmer sin väg

under kastanjens spets

ser jag livet spira.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-21 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP