Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

 

 

 

jag vet att du vill mig så väl

att du vill det bästa för mig

men jag är så rädd

att göra dig besviken

jag känner dig så väl

kanske alltför väl

känslorna spelar mig spratt

hittar inte rätta läget

för mycket, för lite

balanserar på en skör tråd

hur göra det som är rätt?

veta vad som är fel

livet är ett vågspel

att hålla tungan rätt i mun

är vad som gäller

jag håller mig i och hoppas allt går bra




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-21 19:41



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skrivet
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP