Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken,den innersta kraften

 

 

det universala elixiret

är nog inte alltid synlig

ändå befinner den sig hos oss

kraften 
den finns att finna
kasta inte bort tiden

leta under lager om lagret  
gräv i skräphögarna
missuppfattade ord, fel
brister hos medmänniskorna

gör dig redo för förlåtelsens sötma 
bränn skithögarna 

fyll allt med nytt jord 
plantera perenner, pioner och dra in sommarängens dofter

älska, njut
för livet går inte i repris.

 




Fri vers (Fri form) av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-21 20:07



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fin uppmaning, livet är här och nu, synd att missa det!
2017-03-20

  Blått Norrsken VIP
Vilken fin och klok uppmaning av dig. Sant och riktigt!!!!
2017-03-06

  ULJO
Precis. Livet går ej i repris
2016-12-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
sann samt bra uppmaning
2016-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2016-11-04

  Solstrale VIP
En sprakande vacker lyrik!
2016-10-28

  Lars Hedlin
En mycket bra och fin text!
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP