Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya utmaningar för humanistiska liberaler i folkvandringens tid..


utjämning

är det dags
att utan proletariat
diktat hur
jämlikhet blir
en verklig
världssak

alla får dela
med sig
utom de som
redan har mest
de får fortsätta
sin fest




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bengt VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-23 16:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint hamrad text, tät och kärnfull, märgfull.. tack!
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP