Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheten

Höstkylans koftor
Gömmer tragiska bördor
Önskan om sommar


I framtidens ovisshet
Dansar vi vals bland löven




Bunden vers (Tanka) av A_Bishop
Läst 399 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-10-24 09:52



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Skönt transparent akvarell i höstens tecken...

Jaa... i kylans koftor döljer vi
vi våra bördor...
I löven av svunna förhoppningar
dansar vi vidare mot en ny vår...

Väl fångad tanka!
2016-10-27

  Solstrale VIP
Väldigt värmande vackra rader!
2016-10-24

    ej medlem längre
mycket uttrycksfull akvarellavering med tillhörande text i form av en tanka.. Applåd! Tack.
2016-10-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Vilken fin teckning ! Måste öppna den i skild flik för att också kunna läsa texten där. Väl skrivet och tecknat!!!
2016-10-24

  Quasimodo
Här dansar framtidshopp i ovisshetens tid!
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop