Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bittra sanningen

Är man inte så blir man

Eller så blir man

osynlig obefintlig

i en kropp

där hjärtat alltjämt

fortgår att slå och dunka

Helt i onödan




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-24 11:35



Bookmark and Share


  Kim VIP
Jo, men jag tänker nog mer på om man når stadiet sjuk och ej kan prata medan hjärtat fortsätter slå, liggandes att vänta på dödshjälp man har rätt till och då ej kan be om....
2017-01-25

    ej medlem längre
väl formulerat! jag känner det så att hjärtslag är onödiga., i himmelen slipper man dem.
2016-11-04

    ej medlem längre
Du är en stark och begåvad människa
som med ordet kan förmedla

dina erfarenheter till oss alla

Ditt hjärta slår inte i onödan!







2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP