Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket tid

 

 

Stillbilder.

 

Svartvita fragment av en höst utan gult och rött. 

 

"no sugar, no sweet"

 

Ingen ögonkontakt.

 

Avskalat yttre. Likgiltiga sinnen. 

 

Kylan har byggt bo.

 

 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-25 11:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat i en starkt ton!
2016-10-26

  Larz Gustafsson VIP
"För mycket tid att tänka, för lite att göra", som Hugh Cornwell i Stranglers sjöng om Sverige.
2016-10-25

  erkki
Ibland lägger sig tystnaden som en våt filt över atmosfären.
2016-10-25

  Quasimodo
Känns som mycket frånvaro här och i boet ruvar våren på värme!
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP