Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga inte



När vi möts fråga inte
hur jag mår
vad vill du höra
Att min opererade fot smärtar
att magen krånglar
att ryggen värker
att jag sover dåligt
och själen tynger
Är det roligt att höra

Fråga istället
vad vi kan göra tillsammans
för att trivas med livet
och få oss ett gott skratt




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-05-14 14:41



Bookmark and Share


  Cris
Ja det lät som ett mycket bra råd..
vad kan vi göra för att glädjas... :-)
2006-05-22

  Ingrid Nilsson
Just det! Vad bra att du påminner om det som är väsentligt!
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors