Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetssången

Tala till mig med låg röst.

Viska till mig högljutt.

Sjung sången om evigheten
och spela den otalbara musiken.

Måla kaoset nära dig i mystiken
och ge mig tystnaden och lugnet.

Hjälp mig att med alla medel
LEVA.

 




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2016-10-26 13:51



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Det är inte lite du kräver här va?;-)
2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP