Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolglöd

Kolglödens glimmer i milan
närom aftonen tänts i vilan
Äter den pyrande glöden
Askan skall tystas som landa så blitt
då ensliga tankar slumra i sitt
Myggen på myren kan surra
men aldrig som bin på parad
Hjortronen, ack som jag se dem hurra
med utfällda klarvita hjärteblad
Tanken den lever om än där i nöden
- kan vi träffas där sen bortom döden
2016-10-25 (lel)




Bunden vers (Rim) av Lennart Länk
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-26 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk