Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra möten


Du är min…..


Lågan i min kropp
exploderar i ett inferno
så snart jag ser ditt ansikte

Jag kommer för att hämta dig
lyfta dig till min säng
klä av dig naken
och kyssa din kropp hel

När morgon ljuset kommer åter
har våra kroppar mötts
i en kaskad av vågor
som givit oss det välbehag
vi önskar få varje dag

Jag ser efter dig
när du lämnar mig för jobb
Synen av Din fina hållning när du går
bränner fast på näthinnan

Du är min.....




Fri vers av Nils-Robert
Läst 412 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-10-26 23:36



Bookmark and Share


  DominiQueen
helt underbar hyllning till livet,
sinnligheten, kärleken och lustan...
mjukt, manligt och mustigt i skön balans...

varm välgångsönskan och kram till Dig
från - en just nu - tyst vän :-)

LoveBless
DominiQue
2016-12-17

  KristinaE
Vacker kärleksdikt
Livets salt och våra kroppars längtan
Läser med glädje
2016-11-07

  KristinaE
Vacker kärleksdikt
Livets salt och våra kroppars längtan
Läser med glädje ??
2016-11-07

  Angel of love
Nära och sensuellt vackert.
2016-11-01

  Karina"Kia"
Sensuellt hungrande efter kärlekens nakna att sammanföras i en älskog,passionerat vackert och som ger ett sigill på näthinnan av den som blir lämnad! En liten sorg i det... eftersom i dikten står det skrivet"Jag kommer för att hämta dig"
Hämtar och sen blir lämnad!
Tvetydigt vagt!
2016-10-28

  Alysse VIP
Sensuell och kärleksfull
kärleksdikt
Stark, berörande fin
2016-10-28

    ej medlem längre
Intensivt och sensuellt.
2016-10-27

  Blått Norrsken VIP
Vacker kärlek som brinner i en harmonisk låga .
Fint!!!
2016-10-27

    ej medlem längre
öppen sinnlig lyrik, fin konkret..
2016-10-26

    Orkiden
Fin hyllning till din älskade ;)
2016-10-26

  överlevaren VIP
Härligt hett, orden brinner och flammar i själen!
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert