Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslögn

Stöpta passformer
Frihetsillusioner
STÄLL DIG I LEDET!

Samhällets vassa kontur
slår hål på synvillorna.




Bunden vers (Tanka) av A_Bishop
Läst 375 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-27 10:28



Bookmark and Share


  Camelot
Oj va bra..!
2016-10-27

    ej medlem längre
suggestiv, text med tänder, i positiv mening alltså...! Tack.
2016-10-27

  Quasimodo
Ja, det gäller att behålla det egna och personen man är i livets virrvarr!
2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop