Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän på besök


en limpa rågbröd

ett paket smör

en ost


skivor av gurka

och röd paprika

en kanna nybryggt kaffe


två koppar

tända ljus

samtalen flödar


mörkret sänker sig utanför

närvaron är total

och samvaron helt underbar















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-27 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP