Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen där jag bor

Himlen där jag bor
har släppt sitt sorgfyllda vatten
ner på oss törstande själar
som en tröst färgas nu skyarna rosa

Kvällsmörkret börjar sakta sänka sig över staden men,
för att muntra upp oss
är molnen formade som hängande sockerkuddar

Marshmallows hänger ner mot jorden
för att få mig att le åt Livets rikedom och glädje

Åter tackar jag för min stund här bland de levande




Fri vers av Annalena Lilith Fuglenes
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-27 18:24



Bookmark and Share


  ULJO
Bra framfört
2016-10-27

    Orkiden
Jättefin vers ;)
2016-10-27

  Andreas Miller
Orden hänger på Din himmel. En vacker tavla.
2016-10-27

  Andreas Miller
Orden hänger på Din himmel. En vacker tavla.
2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Annalena Lilith Fuglenes
Annalena Lilith Fuglenes

Mina favoriter
Julsaga