Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städ-ovillig

Jag försöker titta ut i kväve-syre-blandningen
och känner att dimman direkt påverkar andningen
tankarna cirklar runt några extra varv
och jag undrar om ångesten är ett arv
om det handlar om genetiska mönster
eller helt enkelt beror på skitiga fönster?

 




Bunden vers (Rim) av Mymlan58 VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-28 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP