Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan tyckas vara

Det kan tyckas vara en djävulsk plan
av Livet
att berövas något så kärt
att bli fråntagen den riktning som var vår
att förvissas om att vi inte möts igen
i detta Liv

Det kan tyckas vara orättvist
av Livet
att ditt ljus slocknade
dina ögon slöts en sista gång
att ditt hjärta slog sitt sista slag
i detta Liv

Det kan verka konstigt att jag
som saknar dig varje dag
återfinner en ny styrka
just ur tomrummet du lämnat

Det kan tyckas okänsligt
av mig
att jag slår ut som en helt ny blomma
sprungen ur sorg och gråt

Det kan tyckas vara Gudomligt
av Livet
att jag har fått ännu en chans
kanske min sista i
detta Liv
att bli någon jag inte visste fanns

Det kan tyckas rättvist
av Livet
att vårt möte tog slut alltför tidigt
orättvisa hade det varit
om vi aldrig hade mötts




Fri vers av Annalena Lilith Fuglenes
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-28 10:46



Bookmark and Share


    jaybird
Livet är ett erbjudande för bra för att vara sant. Men vi tackar ja.

Trovärdigt skaldat. Övertygande ordval. Livsnerven finns där.
2016-10-28

  Andreas Miller
Genom hjärta, märg och ben, skakande, berörande och lysande.
2016-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Annalena Lilith Fuglenes
Annalena Lilith Fuglenes

Mina favoriter
Julsaga