Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stridsvagnen

 

 

Inuti är jag
mjuk

varm, som ylletäcket på iskalla vinterdagarna

utanpå
hård

en kall pansarvagn där kulorna enbart träffar metallytan.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-28 15:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
Gudinna
2016-11-06

  aol
Så starka berörande rader,en text som borrar sej in,
2016-11-06

  Lars Hedlin
Intensiv och stark
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP