Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev detta 2009, strax efter min man fått besked om sin obotliga cancer...


Döden

Han är ful, grå och elak.

Kommer krälande

Kämpar om makten men möter ett motstånd

Klöser sig fast och river, bit för bit

men vi skakar av oss honom gång efter annan

 

Hans kompis är gulgrön

som galla

Fräter och försöker hela tiden förstöra

Men vi rister till och han får inte fäste

Inte nu heller

 




Fri vers av Mymlan58 VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-28 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP