Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är egentligen min passion, men saker och ting har fått mig att tvivla,jag vill så gärna leva fullt ut.......


Kämparglöden


Allt är oviktigt
utom min kamp
med döden

har vistats
i mörkret så
länge

att den allra
minsta
strimma av
ljus

fångar jag upp!
vårdar ömt

som barnet
jag aldrig
fick

rustad med
ett tålamod
jag inte trodde
var möjligt

det bejakar jag
stolt med nya
ögon

jag kan se
ljuset

som en strimma
skymta fram
ibland.....







Fri vers av Karin Rosberg
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-05-14 17:46



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Karen!

Vad fint! Den minsta strimman ljus är allt värt. Hälsar Fredrik
2006-05-15

    Bodil Sandberg
Här kan vi snacka kämpaglöd...ja verkligen..intensivt och bajakande!!!!
2006-05-14

  Fredrik Stillesjö
Hej Karen!

Bra beskrivet av ett svart hål man ramlar i och den mödosamma resan upp. Så länge man ser en litet strimma ljus finns det hopp. Verkar vara så här i alla fall. Hälsar Fredrik
2006-05-14

  Myself
fin beskrivning áv livets våndor.liv och död-allt hör ihop.gäller att kunna fånga solglimtarna,inte alltid så lätt.
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg