Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
betraktade en beslöjad sommarkväll öarna, såg dem


Kvällstankar

Kvällstankarna
vilar på öarna som flyter
mörka
på det stålblanka vattnet
Stilla liksom bara är de där
en flock som hör samman











© Text och Bild Snuffa 20161028




Fri vers av Snuffa
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-28 19:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fridsamt fint
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa