Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
intryck från en inre vandring


Meditation

Doften från blommorna når mig
jag följer bäckens klara vatten
uppåt
Fåglarna kvittrar skönt
stigen går mot högre höjd
vindlar
träden luktar gott
ger skydd
Nu lyser det starkt
Når yttersta toppen av berget
här ÄR jag
andas utan begränsning








© Text och Bild Snuffa 20161028




Fri vers av Snuffa
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-28 19:49



Bookmark and Share


  Gawain
Skön poetisk walkabout!
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa