Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor

 

 

 

när jag gick i skolan

fanns välskrivning på schemat

de som skrev finast fick stjärnor

jag lyckades få många stjärnor

det blev både silver- och guldstjärnor

små och stora

så lycklig jag blev då

i min annars hårda vardag

blev det något som gav mig glädje

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-29 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP