Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

 

Alla ord har jag ännu inte hittat på
Nya galna bokstavskombinationer
och nya härliga , vågade associationer
kommer fram lite nu och då

En dag i taget...

 




Fri vers av Mymlan58 VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-29 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP