Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som brinner i ditt hjärta

Du som brinner i ditt hjärta
se mig i ögonen
Var inte rädd!

Öppnar, river mina murar
möter dig med klar blick
Mitt hjärta ligger naket

Försiktigt, darrig utan skydd
söker jag din hand
Var inte rädd!
Vad önskar ditt hjärta?

Söker din tanke, nej
bortom tanken
Ditt väsen
andas jag varsamt till

Var inte rädd!
Mitt hjärta ligger naket









© Snuffa 20161029




Fri vers av Snuffa
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-29 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa