Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömma kostar inget...


Dröm

 

Det känns så bra att få vakna upp med dig
du smyger dig upp, slamrar lite, småvisslar
Jag hör dig, men ligger kvar och väntar
du sätter på lite musik, låg volym
Vår favoritmusik
En doft av kaffe och stekta ägg
Musiken tystnar, låten tar slut
dörren öppnas försiktigt, du sjunger;
"...step into the ring for you
And if you want a doctor,
I´ll examine every inch of you..."

Jag vill aldrig vakna... från min dröm

https://open.spotify.com/track/5atFAXIgMXP378op4FaxBm )

 




Prosa av Mymlan58 VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-30 10:55



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Kloka tankar med mysigt innehåll.
2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP