Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstpromenad

Våta lövhögar
Knappar som ivrigt öppnas
Vi exploderar

Rödkindade på väg hem
Du håller min hand i din




Bunden vers (Tanka) av A_Bishop
Läst 334 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-30 16:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om undermeningen i denna...med knappar som ivrigt öppnas. Bra!
2016-10-31

  stig wikman
Ja , hösten är ljuvlig.
Och kärleken.

KRAM Å APPLÅD.
2016-10-31

  Camelot
Härligt!
Stillheten och skrivandet..
Och höstvärme i hemmets vrå..

2016-10-30
  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop