Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar mot jorden


hösten omsluter hårt nu

träden har släppt sina löv

med hjälp av stormar

och tillslut bara en lätt vindpust



färgerna har djupnat

nu när det glättiga släppt

det är på riktigt nu

kylan biter tag


tiden har vi fått tillbaka

mörkret sväljer allt

medan vi tänder ljus

och omfamnar varandra


vad annat kan vi göra

än att älska och älska igen

låta det goda in

så att det onda gör mindre ont


kyss mig igen











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-31 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP