Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
filosoferade en stund vid sjön


Verklighet en måndag

Så som ovan så är nedan.
Reflektioner
Speglingar
Verklighet

Måndagen är helt stilla, symboliskt lågvatten
bara korpen ekar över sjön.
En hackspett knackar lite lojt i närheten
Vingslag från några gäss viner förbi
när ringarna efter en fisk vidgar sig på ytan

En Verklighet







© text & foto Snuffa 20161031




Fri vers av Snuffa
Läst 402 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-31 15:32



Bookmark and Share


  limerick
Vacker text och vacker bild.
2016-11-06

  Bo Himmelsbåge
Stilla, lugn o skön spegelbild...

Vacker o meditativ dikt att finna
ro o inre frid i...
Jag hör fåglarnas röster o vingslag...
o ser ringarna från fiskarna sakta vidga sig för min inre syn...
Tack...
2016-11-06

  Solstrale VIP
Stillavackert!
2016-11-01

  Nils-Robert
höstpoesi. Vackert
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa