Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom 2 första raderna kom till mig idag under en promenad med tankar om ett 68-årigt liv


Livsresa

En gång brann hela hans kropp efter närhet
Det förde honom vilse ibland
Efter en orolig sömn
blev han en fågelvinge
Närheten blev delaktighet
I den kvällsbris som smeker oss alla
fällde han den tår
som var början på hans nya liv




Fri vers av Lennart Arvidsson
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-31 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson