Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade far, som präglat mig djupt...


Gen-etik?

 
Jag fick ett kritist
öga i arv
men jag behöver
glasögon hela tiden
så att även jag kan finna
godheten

Jag fick en trofast
sida i arv
och jag behöver
ständigt påminna mig
att man kan förlåta
felande

Du kunde aldrig förlåta
de som svek
ditt förtroende
och det har jag
också svårt för
förlåtande

Du älskade mig
oändligt
din tilltro till mig
pressade mina
krav på min
prestation

Jag älskade dig
innerligt
men jag hatar en
av de sidor
du lät mig
nedärva

Jag önskar att
jag kunde
klara mig utan
mina brillor
att jag såg
klarare 




Fri vers (Fri form) av Mymlan58 VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-01 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP