Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En snöboll

Jag ska krama ihop en stor jävla snöboll med
novembermörker
slask och sand
dina snarkningar
kalsonger och strumpor på golvet
din likgiltiga blick på TV:n
din likgiltiga blick på mig
småfisarna på toan och i sängen
för tidig julkommers
arbetsplatsträffarna
dammet bakom soffan
ostskalkarna i kylen
svärmorsblicken
kåtblicken
och slänga den med oerhörd kraft
mot grannens tegelvägg
sedan skall lägga mig på soffan och njuta av
From Gagarins point of view av e.s.t.
medan skiten droppar
från väggen mot gatan
från gatan mot brunnen
från brunnen ned i avloppet
från avloppet och ut
i det stora jävla havet




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-01 04:23



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ha! Tokrappt!! Bitskt och med ruggigt schvung!! Japp, e.s.t på hög volym är verklig flyktsoda efter att ha gjort en rejäl snöboll av hela skiten! Kanon!!
2016-11-02

  Kjell Åhsberg
Novembermörker och vintertid knockar många av oss. Rejält till och med att döma av texten.
2016-11-01

  Minona
oj! Det var stark
2016-11-01

    ej medlem längre
Love it!
2016-11-01

  Anya VIP
Fasen också. här var det ord och inga visor. Riktigt bra! Bra rytm och tydliga bilder. Jaa vad fan ska man göra med november egentligen? Bestämt mig för att jag måste ut i ljuset tre gånger i veckan...alltid något.
2016-11-01

  Staffan Nilsson
Fängslande storstädning!
2016-11-01

  KYREUS of Sweden
Ord och inga visor
2016-11-01

  Mats Edin VIP
Härlig schvung i varenda strof å rad!
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP