Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When enough is enough!

 

 

Jag har ett hjärta av 24 karat.

 

Men min hjärna är gjord av mjölkiga safirer.

 

Endast diamanter är hårdare än så.

 

Förfalskningar finns mängder, men jag är av äkta valuta. 

 

Jag kommer att gå till historien, bara vänta och se!




Övriga genrer av genni VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-01 16:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt
2016-11-02

  Quasimodo
Jag väntar och ser vad som blir!
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP