Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör också du gässen ropa nu


min längtan lyfter

som ropande gäss om hösten

till silversjön i gråa diset

från åkermarkerna i träda

saknaden landar hårt i hjärtat 

vill gråta tills det brister

låter regnet som väter jorden

mjukt stenografera tårarna

vinden bär våra minnen

tatuerad är du i mig

jag ska alltid bära dig

närmast 

minnas dina glada skratt

och be för vår återförening









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-02 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP