Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Te om kvällen

sitter stilla
tyst
i hemmets 
lugna vrå

temuggen 
gamla söder te
med lite honung i
det ger ro för själen
ger tid till eftertanke

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 232 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-02 22:52



Bookmark and Share


  louisegirl
Härligt rogivande!
2016-11-03

  Goraxy 89 Orion VIP
Te är filosofernas och poeternas dryck !!!
2016-11-03

  Maria Sundelin VIP
Te på.kvällen är bra. Själv dricker jag många olika sorter
Kramar
2016-11-03

  ULJO
Fint det
2016-11-02

  Den lilla tänkande
något med sista raden som stör lite...
kanske att ordet ger nämns två gånger?
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77