Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nirvana

Med en övertygelse som bara kunde vara hans
undrade han hur vårt Nirvana skulle komma att te sig
Skulle vi falla in i det tillsammans?

Med den krassa skepsis jag emellanåt besitter
undrade jag om vår längtan dit skulle överträffa verkligheten
Vill vi förverkliga vår längtan utan vidare reflexion med vem vi ska färdas?

Nirvana är att möta sin längtan i just den utvalda
Då först beviljas inträde
om inte,
så famlar vi förtvivlat i parallella världar

Något möte kommer inte till


Annalena Lilith Fuglenes ©
Malta 2 november 2016




Fri vers av Annalena Lilith Fuglenes
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-03 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annalena Lilith Fuglenes
Annalena Lilith Fuglenes

Mina favoriter
Julsaga