Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
@honkallarsigpoet insta


Jag älskar dig på ren svenska

 

 vgd?

 

 

"hi-hi"

 

lol

 

 

"Gu....du är så himla söt"

 

"Ååååh, men..."

 

 

"Suck"

 

 

 

"Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"

 

 

 

"Shit!"

 wtf

 

"Vad ska jag haaaaaaa pååååååååååå mig!?"

 

 

"hon- ba- ja- ba -vi - ba-  du- ba"

"men dom ba-

ööh vad sa du nu da?"

 

 

 

 

 

"Alltså, ni skulle ha sett!"

 

bae

 

Ditt lexikon går inte att översätta

 

Men...

du ligger jäkligt nära att bli synonymt med
nåt som kallas

 

*kärlek

 

 

 

nåt skönt
nåt mjukt
nåt hårt

 

 

öppna mig utan att bry dig om pappret
om snöret

 

ta iiiii från tårna!
ryck upp mig
med fingrarna

innehållsrikt

 

kan sprängas i luften
när som helst

men om du är villig att riskera ditt liv

 

 

 

 

 

(finns jag här under K)




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-03 12:52



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
:)!!!!!. Iiiiiiiiii .... LOL
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP