Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monsun IV


försenad
det trånga rummet luktar rök och kaffe
fukten på tunga och hud är massiv
vi diskuterar vädret vi ser genom fönstret
den ogenomträngliga väggen av regn som rör sig mot
det kommer tidigt i år
ingenting är som det brukar
säger han
jag nickar införstådd fast jag tänker på snö




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 355 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-03 13:03



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Sekvens väl värd sin läsning.
2016-11-03

  Stefan Albrektsson
Riktigt, riktigt bra! Jag älskar hur hela texten är instängd i sig själv (stillastående som luften i en åldrings hem) och hur jag som läsare stängs in med texten, och blir delaktig i betraktandet genom fönstret... och vilken fenomenal avslutningsrad!!!
2016-11-03

    ej medlem längre
Annorlunda men bra
2016-11-03

  Mow Dean VIP
tycker om dina "filmklipp" från verkligheten (inte alltid verkligheten förresten)...
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP