Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken

Varje ögonblick förändrar livet
i någon mening är det så
jag kan se det så klart nu
hur jag ville något som
egentligen inte var på riktigt

Den där blicken du gav mig
för så många år sedan
vad var det du såg då

Nu söker jag dig mellan rummen
jag sitter på väggen och
försöker höra vad du inte säger

Allting är alltid sant
för någon




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-03 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP