Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från Tyra

Jag kan äta med sked
Jag kan vänta på dig
Jag kan borsta tänderna själv
Jag kan vänta till sent
Jag kan ta på mig kläderna själv
Jag kan vänta till tidigt
Kroppen klarar allt
Men inte jag




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-04 01:27



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Reptilhjärnan!
2016-11-04

  Solstrale VIP
Vackert tankeväckande!
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP