Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

vila sinnet

vila själen 

så gör jag 

med likasinnade

som ger energi

värme

kärlek

skratt 

mitt i livet 

som går upp

som går ner 

det stormar

det viner utanför 

mitt innersta 

då är det skönt

bland vänner vara 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-04 10:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så skönt och bra
2016-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Sådana vänner är en skattefri förmögenhet!
2016-11-04

  mickech
Ja, det är skönt att ha vänner :) .
2016-11-04

  Solstrale VIP
Minns din stora vänskapsskara! Vi är alla dem som tar dig utom fara om det så skulle vara..,
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77