Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den omtalade magin

Du talade till min hud,
spelade lockande ordlekar längs mina läppar
och viskade fågelsånger i mina öron.

Du ledde mig vilse i snåriga rosenbuskar,
strödde leenden ur glitterburkar
och kastade kyssar i vinden som kärlekspilar.

Du slickade fram brännmärken längs min kropp,
planterade kittlande fjärilsblommor i maggropen
och karvade sakta in vår början i hjärnbarken.

Du knackade på och klev in.




Fri vers av A_Bishop
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-08 14:54



Bookmark and Share


  Zandor
härligt...
2016-11-10

    carinamnm
Vilken underbart beskrivande text om det där som man nästan inte kan beskriva!
Tack!
2016-11-09

    ej medlem längre
Mycket fint!
Du fångar förälskelsens alla steg på ett fint sätt, jag kan inom mig uppleva hur den gradvisa stegrande kärleken växer fram.

2016-11-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
Fenomenalt intill magiska Du!
2016-11-08

  Goraxy 89 Orion VIP
Det finns onekligen magi där i texten. Det finns magi i orden liksom i det ordlösa, i kyssar och brännmärken och i vinden som blåser och för med sig exotiska dofter. Men ibland kan det vara så enkelt som att någon kommer in efter att ha knackat.

MKT Bra dikt här!!!!
2016-11-08

    ej medlem längre
mycket bra! Tack.
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop