Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R.I.P. T. S.


Fjärilen

Sommaren försvann

och du med den

vi hann aldrig träffas

denna sommaren

Spår av dig

doft av lindblommor

spår av dig

svart-vita bilder

Kanske är du fjärilen

som kom på besök

du tyckte människor var viktiga




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 387 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-11-04 21:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ljuvlig text och bild
2017-10-23

    ej medlem längre
En HÄRLIG sommartext som
jag kan drömma till i väntan
på solen och värmen.
2016-12-05

  Jeremiel
Saknaden av vännen som inte kan komma, men ändå meddelanden sänder.

Ger tröst!
2016-11-23

  Nils-Robert
En berörande text om väntan på kärlek.
2016-11-21

  Carl Mikael Fäldt
Tycker om texten-kanske ännu mer ,vad som komma kan;)
2016-11-12

    ej medlem längre
Underbar känsla i denna ljuvliga dikt!
Fjärilar är goda betydelsebärare! :)
2016-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som berör!
Fastnade speciellt för funderingen om fjärilen, efter min dotters död kom det en sorgmantel och satte sig på min tröja.
2016-11-05

  Karina"Kia"
Stilla vacker fundering och en fråga för sig själv...är det du som besöker och ger tecken till mig!?
Två par!
Saknaden efter ....
Visar sig.....

Sommaren som "bara" försvann som höll sitt grepp bra länge ......
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska