Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar till Andrade.


Trubaduren

Se hur hösten
plötsligt
blir till toner i ditt bröst,

och natten blir till kärleksvisor,

min tunga till speleman.




Fri vers (Fri form) av A_Bishop
Läst 355 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-05 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mångtydbar gåtfull vacker...
2016-11-05

  Goraxy 89 Orion VIP
FINT SKRIVET - Nils-Robert kommenterade så träffande redan om transformationernas magi - så jag bara instämmer här.

Gillar skarpt!!!!
2016-11-05

  Bo Himmelsbåge
Fin tröst i höst o lust...
Toner ljuva... natten kuva...
I allhelgonatid, Din stjärna blid
2016-11-05

  Quasimodo
Ger en skön ton genom höstdiset!

2016-11-05

  Nils-Robert
En text om transformationens magi
2016-11-05

    ej medlem längre
Här finns en ljuv klang!
2016-11-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
tungan spelar violin, längs dina innanlår
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop