Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se men inte beröra-Haiku


Dina ögon ser
[något som fångar din själ]
rakt igenom mig




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-05-15 00:17



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Det omvända perspektivet;
hur diktarjaget ser från
betraktarens ögon - och
genomskådar sig själv,
blir min snabba tolkning.
Ovanligt intressant haiku.
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet